OVER PHOTO31

Photo31 is een landelijk platform voor fotografie en een ontmoetingsplek waar fotografen in elk stadium van hun carrière, maar ook  galeriehouders, kunstverzamelaars en mensen met een liefde voor fotografie hun passie en kennis kunnen delen, inspiratie op kunnen doen en contacten kunnen leggen. Wij organiseren o.a. interactieve Photo31 edities, die bestaan uit een fotografendiner, presentatie en interview met een inspirerende gastspreker, portfolio reviews en een netwerkborrel. De Photo31 edities zijn ook online te volgen. Daarnaast publiceren wij portfolio’s van talentvolle fotografen en organiseren wij regelmatig webinars, workshops, colleges, wedstrijden en extra fotografie events.

Photo31 is in april 2018 opgericht op initiatief van Barend Houtsmuller in samenwerking met Astrid Verhoef, Robert Theunissen, Anna Witkowska, Diana Bokje, Carel Brugman, Ioana Cobzaru, Carolien Beekman enCristel Kolopaking. Per 1 januari 2024 heeft Barend het stokje overgegeven aan de nieuwe voorzitter Aad van Vliet. Op die datum is ook het bestuur versterkt met Mirjam van Iterson, die daarmee Astrid Verhoef heeft opgevolgd als secretaris.

Wij zijn een non-profit organisatie die inspirerende fotografie onder de aandacht brengt en mensen met een passie voor visuele media met elkaar verbindt. We vinden dit belangrijk voor kunstenaars, fotografen & beeldmakers, maar ook voor kunstkopers, de media en beeldgenieters.

Genieten jullie ook zo van Photo31? Er zijn 3 manieren om onze stichting een steun in de rug te geven. We zijn blij met elke steun! Met jouw donatie steun je ons in de organisatie van al onze activiteiten en kunnen we blijven zeggen: “tot snel bij het volgende event van Photo31”!